joi, 22 octombrie 2015

RECUNOSC, MI-A FOST POFTĂ!

Şi probabil aveam nevoie.

De ceva carbohitdaţi şi o ţâră de proteine.
Asta m-a dus pe mine capul. Nişte cartofiori condimentaţi cu secrete miroasne, un pic de cărniţă fragedă de purcel, o căniţă de vin pentru macerare şi apoi fuga la cuptor să le las pe toate să se cunoască. Evident ardeiul de două culori şi ceapa tăiată rondele sunt la bază. Priviţi doar ce a ieşit:




Cu salată de varză roşie merge de minune! Deh cartofiorii sunt moi, deşi un pic crocanţi la suprafaţă iar cărniţa se topeşte practic în gură. Treceţi pe la mine să gustaţi?

4 comentarii :

Fără comentarii anonime ! Nu vor fi publicate !
Şi dacă vreţi să înjuraţi vă rog s-o faceţi cu talent !